Janicke welkom in ons team!

Het wordt steeds belangrijker: content design. Informatie omzetten in vorm en bewegend beeld door illustraties, animaties en film. Janicke is het team van Bredewold komen versterken om precies dát voor onze klanten te gaan doen.
De werking van een product uitleggen door middel van een animatie, een illustratie van je werkproces, een bewerkte video op je website of een bewegende social post – je boodschap wordt nog veel helderder als je het direct krachtig visualiseert of animeert.

Wie: Janicke van Loo
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Oosterwolde
Studie: Communicatie en Multimedia Design / Hogeschool Arnhem

Vertel eens: je eerste baan? 

Nadat ik ben afgestudeerd ben ik op zoek gegaan naar een leuke baan. En die heb ik gevonden! Dit is echt wel de baan waarop ik had gehoopt. Nadat ik reageerde op de vacature en op gesprek mocht komen, ging het erg snel. Ik werd warm ontvangen en er was een wederzijdse klik. Ik denk dat de mensen goed bij me passen en ik dat ik echt iets kan toevoegen.

Wat maakt je werk zo leuk?

Ik vind het zelf heel leuk om met animatie en illustratie te werken. Het is een uitdaging om informatie begrijpelijk te maken, juist ook voor mensen die de informatie voor het eerst zien. Als je dat ook nog eens op een creatieve manier doet, wordt het visueel interessant én begrijpelijk.

Waarom duik je zo graag diep in de materie?

In mijn opleiding heb ik de minor Filosofie, Ethiek en Praktijk gevolgd. Ik heb hierdoor meer inzicht gekregen in de manier waarop mensen denken en hoe mensen vanuit verschillende achtergronden informatie zien en tot zich nemen. Dit alles helpt om doelgroepen te doorgronden. 

Waar kijk je naar uit?

Ik kijk er vooral naar uit om vlieguren te maken! 

Ik pas mijn skills toe met:

Adobe; InDesign / Illustrator / Premiere Pro / Photoshop / After Effects / Final Cut Pro

Een stap verder in het ontwerpen van content

Gerben Bredewold: “We zijn heel blij met Janicke. Content design is iets dat steeds belangrijker wordt. Met Janicke aan boord hebben we weer iets extra’s te bieden aan onze klanten. Niet alleen creëren we een herkenbare merkidentiteit en ontwerpen we websites en communicatiemiddelen, maar we gaan nu ook een stap verder in het designen van content. De combinatie tekst, beeld, illustraties en animaties en film is heel krachtig. Het maakt je communicatiemiddelen aantrekkelijk en dynamischer.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers