Magazines een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken

Magazines hebben een hoge attentie,- en bewaar waarde. Bredewold verzorgt wekelijks diverse periodieke uitgaven qua vormgeving en productie.

Wilt u uw organisatie laten communiceren richting uw relaties of abonnees dan is een relatiemagazine een zeer krachtig middel. De oplages worden lager en de bladen worden mooier, dat is een trend. Visuele elementen – zoals grafische vormgeving, typografie, illustraties en fotografie – komen in druk altijd goed tot hun recht. Een magazine is voor veel mensen een welkom offline moment. In combinatie met uw andere communicatie uitingen is een magazine een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken en zo uw relaties of abonnees te informeren.

Onze grafische vormgevers verzorgen de complete vormgeving van uw blad. Maar ook verzorgen en begeleiden wij alles wat daarbij komt kijken. In ons netwerk beschikken we over diverse fotografen en tekstschrijvers zodat we als team het complete magazine kunnen verzorgen, van redactie tot het uiteindelijke drukwerk.

We maken voor onze klanten verschillende soorten magazines. Magazines voor interne communicatie, business2business magazines, glossy’s, corporate magazines en presentatie magazines.

Magazines een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2019 Bredewold Communicatievormgevers