Magazines een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken

Magazines en brochures hebben een hoge attentie,- en bewaar waarde. Bredewold verzorgt wekelijks diverse periodieke uitgaven qua vormgeving en productie. Wilt u uw eigen magazine laten drukken? Wij verzorgen zowel het ontwerp als het drukken van uw magazine in onze eigen drukkerij.

Wilt u uw organisatie laten communiceren richting uw relaties of abonnees dan is een relatiemagazine een zeer krachtig middel. De oplages worden lager en de bladen worden mooier, dat is een trend. Visuele elementen – zoals grafische vormgeving, typografie, illustraties en fotografie – komen in druk altijd goed tot hun recht. Een magazine is voor veel mensen een welkom offline moment. In combinatie met uw andere communicatie uitingen is een magazine een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken en zo uw relaties of abonnees te informeren.

Magazine vormgeving

Onze grafische vormgevers verzorgen de complete vormgeving van uw blad of magazine. Maar ook verzorgen en begeleiden wij alles wat daarbij komt kijken. In ons netwerk beschikken we over diverse fotografen en tekstschrijvers zodat we als team het complete magazine kunnen verzorgen, van redactie tot het uiteindelijke drukwerk.

Diverse soorten magazines

We maken voor onze klanten verschillende soorten magazines. Magazines voor interne communicatie, business2business magazines, glossy’s, corporate magazines en presentatie magazines die wij drukken in onze eigen drukkerij.

Magazines een ijzersterk middel om uw identiteit te versterken.

Magazine of brochure laten ontwerpen en drukken voor uw organisatie of bedrijf?

Wij kunnen uw magazine vormgeven en drukken in onze eigen drukkerij. Wilt u uw eigen magazine ontwerpen en laten drukken? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2019 Bredewold Communicatievormgevers