Magazines een ijzersterk middel om je identiteit te versterken

Magazines en brochures hebben een hoge attentie- en bewaarwaarde. Bredewold verzorgt wekelijks diverse periodieke uitgaven qua vormgeving en productie. Wil je je eigen magazine laten drukken? Wij verzorgen zowel het ontwerp als het drukken van je magazine in onze eigen studio en drukkerij.

Wil je je organisatie laten communiceren richting relaties of abonnees? Dan is een relatiemagazine een zeer krachtig middel. De oplages worden lager en de bladen worden mooier, dat is een trend. Visuele elementen – zoals grafische vormgeving, typografie, illustraties en fotografie – komen in druk altijd goed tot hun recht. Een magazine is voor veel mensen een welkom offline moment. In combinatie met andere communicatie uitingen, is een magazine een ijzersterk middel om de identiteit van je bedrijf te versterken en zo relaties of abonnees te informeren.

Magazine vormgeving

Onze grafische vormgevers verzorgen de complete vormgeving van je blad of magazine. Maar ook verzorgen en begeleiden wij alles wat daarbij komt kijken. In ons netwerk beschikken we over diverse fotografen en tekstschrijvers zodat we als team het complete magazine kunnen verzorgen, van redactie tot het uiteindelijke drukwerk.

Diverse soorten magazines

We maken voor onze klanten verschillende soorten magazines. Magazines voor interne communicatie, business2business magazines, glossy’s, corporate magazines en presentatie magazines, die wij drukken in onze eigen drukkerij.

Magazines, een ijzersterk middel om de identiteit van jouw organisatie of bedrijf te versterken

Magazine of brochure laten ontwerpen en drukken voor jouw organisatie of bedrijf?

Wij kunnen je magazine vormgeven en drukken in onze eigen studio en drukkerij. Wil je je eigen magazine ontwerpen en  laten drukken? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers