Website // online diensten

We ontwerpen websites en maken ze. Net als webshops en landingspagina’s. Altijd vanuit het idee dat het mooi moet zijn, maar vooral dat het voor je moet wérken. Want iedereen is online, maar wie is zichtbaar en vindbaar?

We starten een webtraject met een grondig doelgroepenonderzoek. Van daaruit bedenken we de routing en stroomschema’s. Die vertalen we naar pagina templates, waarin we uiteindelijk het grafisch ontwerp toepassen en technisch bouwen. Dat doen we zowel in open source (WordPress) als in bestaande CMS. En van techniek tot tekst en beeld houden we rekening met zoekwoorden, vindbaarheid en ranking in zoekmachines.

Online vraagt onderhoud

Vanzelfsprekend nemen we je mee in elke stap die we zetten. Daarmee verzekeren we ons ervan dat het eindresultaat je verwachtingen overtreft. En als de website online is begint het eigenlijk pas. Want hoe zorg je dat de website leads of omzet oplevert? We helpen je graag bij je online marketing, contentstrategie en de ontwikkeling van verhalen, nieuwsbrieven en andere conversiemakers.

Meer online:

Je website is live en nu? // Onze webjongens // WordPress websites // Mailchimp // Landingspagina’s

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2019 Bredewold Communicatievormgevers