Online of offline?

Wij houden van communicatie en mooie producten maken. Producten die doen waar ze voor bedoeld zijn: prikkelen, overtuigen, informeren, enthousiasmeren en activeren!

Tijdens een adviesgesprek nemen we meteen een aantal belangrijke zaken met je door. Bijvoorbeeld wat het doel is van de uiting, wie de doelgroep is en wat de functie moet zijn. Daar heb jij als opdrachtgever wel een idee over en wij denken graag met je mee. We leggen uit waarom wij voor een bepaalde vorm of insteek zouden kiezen. Want misschien is een online campagne wel veel effectiever dan een geprinte brochure. Of is het inzetten van social media onmisbaar bij het doel dat je voor ogen hebt. Met een frisse blik bekijken we bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met jou iets goeds neer te zetten.

“Want misschien is een online campagne wel veel effectiever dan een geprinte brochure”

Wij volgen niet klakkeloos trends, maar houden ze wel goed in de gaten. Zo ben je ervan verzekerd dat de communicatie voor jouw merk in een weloverwogen vorm is gegoten. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kansen van een nieuw ontwerp?

Neem contact op met Gerben Bredewold 038 – 376 33 90

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers