Print // drukwerk

Je hebt drukwerk nodig? Wij regelen het. In onze eigen drukkerij staan de nieuwste printers en persen. Daarmee leveren we zowel scherp geprijsd generiek drukwerk als heel specialistisch werk en high-end uitingen. We snappen dat er wel eens haast is geboden. Soms kunnen we binnen enkele uren leveren!

De wereld van drukwerk en printwerk is namelijk volop in beweging

Al meer dan 40 jaar ervaring in het aannemen van opdrachten, het adviseren over drukwerk en printwerk, het maken van scherpe offertes en het bewaken van de planning. We merken dat veel van onze klanten het heerlijk vinden om op dit gebied ontzorgd te worden, en dat doen we graag.

Ook komen we met gevraagd of ongevraagd advies, als je dat niet erg vindt. De wereld van druk- en printwerk is namelijk volop in beweging. Met steeds mooiere innovaties en verrassende kansen voor jouw merk of product om je te onderscheiden. Met druk- en printwerk heb je echt iets in handen, dat maakt het zo speciaal.

Huisstijlmanagementsysteem

We hebben ook een huisstijlmanagementsysteem. Daarin kan je huisstijlproducten zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, schapkaartjes, advertenties maar ook online uitingen heel eenvoudig zelf aanpassen, beheren en bestellen.

Gerelateerde onderwerpen:

Gepersonaliseerd-drukwerk // Huisstijlmanagementsysteem // Indigo 7900 (video) // Digitaal drukken // Promotie-artikelen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers