Webdevelopers

We realiseerden de laatste jaren zoveel websites en webtoepassingen, dat het tijd was om ons team uit te breiden. Nu kunnen we corporate huisstijlen en campagnes nog beter integreren met webtoepassingen. 100% grip op de zaak en twee jonge honden met verstand van zaken. Welkom aan boord, Thomas en Stefan!

 

Stefan Bredewold

Stefan Bredewold is 28 jaar en inmiddels een ervaren online marketeer. Hij deed ervaring op in het ontwerpen van websites, maar ook in het begeleiden van complete webtrajecten. In de studio van Bredewold wordt hij de link tussen techniek, design, strategie en planning. Met een scherp oog voor functionaliteit en user experience.

“Er ligt hier een toffe uitdaging voor mij, het uitrollen van alles op het gebied van webtoepassingen. In mijn vorige baan was ik vooral bezig met het ontwerpen van websites, maar nu krijg ik de kans om het bedrijf en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast speelt het uiteraard ook mee dat ik opgegroeid ben met het bedrijf. Mijn ouders hebben Bredewold bijna 40 jaar geleden opgericht en ik kwam als kind al veel in het bedrijf. Het is ook ontzettend leuk om met Gerben, mijn broer, samen te kunnen werken.

De studio van Bredewold is ontzettend druk, dit geeft aan dat onze klanten tevreden zijn. Onze klanten vragen ook steeds vaker of wij webtoepassingen voor hen kunnen realiseren. We ontwerpen deze al vele jaren voor onze klanten, maar de techniek werd altijd bij een partner van ons gedaan. De steeds groter wordende vraag is reden geweest om Thomas en mij aan te nemen. Thomas voor de ontwikkeling en techniek van de websites en ik voor het ontwerp en regelwerk hieromheen. We zijn een sterk team.”

 

Thomas Tromp

“Ik heb de opleiding Interactieve Mediavormgeving gevolgd op het het Deltion in Zwolle. Ik ben de opleiding gaan doen met als intentie webdesigner/grafisch vormgever te worden. Maar nadat ik een stage front-end developer heb gedaan, vond ik dit werk veel uitdagender. Daardoor ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan als front-end developer.

Ik bouw WordPress websites die de klant zelf kan beheren. De mogelijkheden met WordPress zijn bijna eindeloos. Het geeft me een kick als ik weer iets nieuws ontdek wat ik weer kan toepassen in de websites die ik maak. En de uiteindelijke voldoening krijg ik als ik een website oplever waarmee de klant ook echt tevreden is.” 

 

Stappenplan voor een nieuwe website

Een website is meer dan een visitekaartje. Het moet en kan leads, business, bekendheid en geld opleveren. Maar daar komt wat bij kijken. Webontwerp in zeven stappen:

  1. Je wilt een website, maar wat heb je eigenlijk te vertellen? En wat wil je met je website bereiken? En is je website onderdeel van een bredere communicatie-aanpak? In deze oriëntatiefase komen we tot een strakke briefing. Onmisbaar voor een goed webtraject.
  2. Als we de briefing vertalen naar wat daar aan design en techniek voor nodig is, weten we ook welke vergoeding we daar voor gaan vragen. Akkoord?
  3. We schakelen razendsnel, hopelijk kun je ons bijhouden!
  4. Grafisch ontwerp. Onze studio tekent alle pagina’s uit.
  5. Technische uitwerking. We gaan bouwen!
  6. Vullen en feedback. Fotografie, tekst en techniek komen nu samen. De fouten eruit, een klein beetje bijschaven en:
  7. Live!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers