COMMUNICATIE
VORMGEVERS
Diensten

 

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

 

Wij helpen je bij het professioneel opbouwen en ontwerpen van je website. Je moet daarbij denken aan doelgroep onderzoek, bedenken van de routing en stroomschema’s en ontwerpen van de pagina templates. Wij bouwen onze websites in WordPress.

EENVOUDIG CMS

 

Met de beste plug-ins van WordPress is het erg eenvoudig om je website zelf te onderhouden en aan te passen. Het plaatsen van blog berichten op je website zorgt voor betere vindbaarheid in de zoekmachines. Met de beheer systeem van WordPress kun je heel eenvoudig nieuwe berichten plaatsen en aanpassingen doen in tekst en beeld.

GOED VINDBARE WEBSITE

 

Met een WordPress website bent je goed vindbaar in zoekmachines. De websites zijn gemakkelijk te indexeren, zijn logisch opgebouwd en geschikt voor mobiele apparaten (responsive). Het is erg belangrijk dat je website goed gevonden word in google. Via speciale plug-ins kun je zelf sturing geven aan vindbaarheid en deze optimaliseren. Een website is een belangrijk communicatie middel voor nieuwe klanten, maar je website moet natuurlijk wel eerst gevonden worden!

Wij bouwen websites, webshops en landingspagina’s. Altijd vanuit het idee dat het mooi moet zijn, maar vooral dat het voor je moet wérken.

WEBSITE REALISATIE

neem contact op met mij

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.