En bedankt!

Iedere ondernemer weet: je bestaat dankzij je medewerkers en je klanten. Laat het einde van het jaar nu het perfecte moment zijn om ze te bedanken. We hebben vijf leuke ideeën die wij voor klanten hebben mogen realiseren. Ter inspiratie. Wat doe jij dit jaar om te bedanken?

1. Een kalender? Dat is toch ouderwets?

Sommige dingen veranderen niet. De kalender bijvoorbeeld doet het nog steeds erg goed in de bouw- en transportsector. In menig bouwbedrijf prijken de nieuwste vrachtwagens, in veel keukens van machinisten mooie shovels. Ieder jaar drukken en leveren we nog enkele tienduizenden kalenders voor klanten. Ook voor natuurliefhebbers (met prachtige platen van dieren en seizoenen) of branches als architecten (steden, gebouwen) en ontwerpers. We ontwerpen, drukken en versturen, precies zoals je het zelf graag wilt zien.

2. Een kalender 2.0 kan ook!

Je kan een stapje verder gaan. Wij ontwierpen afgelopen jaar een kalender waarin al onze mogelijke druktechnieken zijn verwerkt. Papier met een geur bijvoorbeeld, of een zacht fluwelen cover. Jij kan ook iets doen waardoor je kalender meer vertelt dan welke dag het is. Werk je in de foodsector, laat je klanten dan weten hoe het zit met de groeiseizoenen. Werk je in de bouw, dan is het misschien interessant om te laten zien wat je iedere maand kan doen om je woonplezier te vergroten of je huis te verduurzamen. Op zoek naar ideeën voor jouw organisatie? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets.

3. Geef een feestje

We vergeten wel eens te vieren. Omdat we altijd bezig zijn met morgen, en volgend jaar. Maar een echt feestje versterkt de moraal. Zo’n feestje kan je voor je eigen mensen geven, maar misschien heb je je klanten ook iets moois te bieden, in de vorm van kennis, inspiratie of een product.

Voor zo’n feestje moet je natuurlijk wel een uitnodiging versturen. Misschien in combinatie met een digitale uitnodiging, een landingspagina of een online formulier.

Zelf gaven we dit jaar een inspiratiemiddag cadeau aan onze klanten, met onder andere twee kennissessies over storytelling en druktechnieken. Misschien was je er wel bij?

 

4. Geef het nieuwe jaar een thema

Wat zijn je doelen voor volgend jaar? Misschien ga je wel aan de slag met vitaliteit of met leren en innoveren. Zo’n thema kan je extra aandacht geven, en daarmee succesvoller maken, door er gadgets bij te maken. Een bedrukt t-shirt, een bal met je eigen logo of spreuk, aangepaste vormgeving op de muren in je kantoor of themabelettering op je auto’s?

5. Of stuur gewoon een kaart

Last but not least. En wel het minste wat je kan doen ;-). Een kerstgroet en nieuwjaarswens. Met dank voor alles en succes voor wat komen gaat. Als je wilt, ontzorgen we je van A tot Z. Maar wat dit jaar misschien leuk is? Voorzie zoveel mogelijk van je grafisch vormgegeven kaartjes ook van een handgeschreven gelukswens. Dan weten ze zeker dat je het echt meent.

Ook je klanten en medewerkers met drukwerk in het zonnetje zetten? Neem contact op met Fred Mensink via fred@bredewold.nl of 038 - 376 33 90.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2019 Bredewold Communicatievormgevers