Kerstkaarten, nieuwjaarsgeschenken en meer… 4 tips!

Iedere ondernemer weet: je bestaat dankzij je medewerkers en je klanten. Laat het einde van het jaar nu het perfecte moment zijn om ze te bedanken. We hebben een aantal leuke ideeën ter inspiratie. Wat doe jij dit jaar om te bedanken? Wij denken graag met je mee om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

1. Geef een setje wenskaarten of kerstkaarten cadeau

Geef jouw collega’s een tof doosje/setje wenskaarten of kerstkaarten met het logo van jouw organisatie erop die zij kunnen versturen naar hun kennissen en dierbaren. Het enige wat jij hoeft te doen is ons een logo en een adressenbestand te sturen. Wij regelen de rest!

2. Een kalender die meer vertelt dan de datum

Je kan ook iets doen waardoor je kalender meer vertelt dan welke dag het is. Werk je in de foodsector? Laat je klanten dan weten hoe het zit met de groeiseizoenen. Werk je in de bouw? Dan is het misschien interessant om te laten zien wat je iedere maand kan doen om je woonplezier te vergroten of je huis te verduurzamen. Of misschien herinner je je onze eigen kalender van 2020 nog boordevol inspiratie over papier en print opties 😉 Op zoek naar ideeën voor jouw persoonlijke kalender? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets.

3. Geef het nieuwe jaar een thema

Wat zijn je doelen voor volgend jaar? Misschien ga je wel aan de slag met vitaliteit of met leren en innoveren. Zo’n thema kun je extra aandacht geven en succesvoller maken door er gadgets bij te maken. Een bedrukt t-shirt, een bal met je eigen logo of spreuk, aangepaste vormgeving op de muren in je kantoor of themabelettering op je auto’s. Of geef iets weg waar mensen echt iets aan hebben. Voor de RVHL home-editie gaf Bredewold bijvoorbeeld een mooi hardloopshirt cadeau. We zien ze regelmatig langsrennen. Gaaf!!

4. Of stuur gewoon een kaart

Last but not least en wel het minste wat je kunt doen ;-): een kerstgroet en nieuwjaarswens met een kerst- of nieuwjaarskaart. Met bijvoorbeeld een origineel cadeautje erbij. Met dank voor alles en succes voor wat komen gaat. Als je wilt, ontzorgen we je van A tot … verzending. Extra leuk maak je het door je kaarten te voorzien van een handgeschreven gelukwens. Dan weten ze zeker dat je het echt meent!

Ook je klanten en medewerkers met drukwerk in het zonnetje zetten? Neem contact op met Fred Mensink via fred@bredewold.nl of 038 - 376 33 90.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers