Fijne feestdagen?

Paaseieren in januari, pepernoten in augustus… Tegenwoordig is niets te vroeg. Alhoewel – een kerstkaart in oktober, dat gaat wel erg ver… toch? Wat ons betreft niet! Want dit is hét moment om alvast over je eindejaarsmailing na te denken. In dit artikel willen we je alvast een idee geven van de mogelijkheden.

 

Direct een afspraak maken of onze special effect waaier aanvragen?

 

Een blijvende indruk

Een bedankje of wens voor jouw klanten en/of medewerkers mag er met de feestdagen extra speciaal uitzien. Denk hierbij aan het gebruik van opvallende kleuren, bijzondere papiersoorten, speciale afwerkingen of door het toevoegen van een leuk relatiegeschenk. Het gebruik van folie (bijvoorbeeld goud-, zilver- of koperfolie) geeft een feestelijke uitstraling aan jouw drukwerk. Of ga je dit jaar voor neon- of witte inkt?

Onze contoursnijder kan je kaart in iedere gewenste vorm snijden. Hier kan je al je creativiteit in kwijt! Wat dacht je van een kaart die de ontvanger zelf in elkaar kan zetten, of een leuke doe-het-zelf-slinger die de ontvanger thuis op kan hangen?


Goed voor de planeet

Vergeet onze duurzame printmogelijkheden niet! Aandacht voor details is, volgens ons, net zo belangrijk als de grootsheid van het gebaar. Eén van die details is bijvoorbeeld de papiersoort die je kiest voor je mailing. Je kunt bij ons kiezen voor gerecycled graspapier, papier gemaakt van afval en groeipapier. Wij kunnen ook meedenken in een duurzame manier van verpakken en verzenden. Laat zien dat jij je ook inzet voor een beter milieu!

Persoonlijk en uniek

Bij Bredewold hebben we ruime ervaring in het ontwerpen van unieke en opvallende mailings en relatiegeschenken. Heb je al een idee en wil je dit graag uitgewerkt zien, of heb je juist nog geen idee wat jij je klanten of medewerkers wilt sturen? We denken graag met je mee om tot een uniek ontwerp te komen! We helpen van idee, inkoop tot en met de verzending. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende brainstorm over jouw unieke mailing.

Wil je meer weten over speciale effecten in je drukwerk?  Vul onderstaand formulier in en en we sturen de speciale effect-waaier naar je op.

 

    Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

    Maak een afspraak
    © 2023 Bredewold Communicatievormgevers