Fred, 40 jaar in dienst!

Veertig jaar geleden in september 1980 begon Fred zijn avontuur bij Bredewold. 16 jaar jong! Dit is inmiddels 480 maanden, 2087 weken en 14609 dagen geleden.. Hiermee heeft Fred verreweg de meeste werkervaring binnen team Bredewold! Het jaar 1980 was een schrikkeljaar, het zittende kabinet was Kabinet van Agt 1 en op de dag dat Fred bij Bredewold begon stond op 1 in de Top 40 The WINNER TAKES IS ALL- Abba. Verder is er naast dat dit Fred’s eerste werkdag was weinig bijzonders te melden. Een terugblik…

Zijn schoolcarrière strandde dat jaar op de MULO. Vervolgens kwam Fred er bij de Friki al snel achter dat kippen niet zijn passie waren en overwoog hij een grafische carrière bij Bredewold. En zo geschiedde en nu zijn we zomaar 40 jaar verder!

Een terugblik op Fred’s carrière

Geert verzorgde het drukwerk, waar Fred zich meer richtte op de voorbereiding, montage, doka, platenmaken en ook werkte Fred mee in de afwerking. Samen met Geert hebben jullie vele bedrijven voorzien van drukwerk. In de oude verhalen komen ook altijd de QR kaarten terug.

Een nuchter duo, als basis van de geschiedenis van Bredewold. Klanten van het eerste uur VSCO, Scheffer, Skal en nog vele andere doen nog steeds graag zaken met Bredewold. Dit zegt genoeg over de kwaliteit- en serviceniveau van destijds en nu.

Bredewold groeide de jaren erna, en het team werd uitgebreid. Namen uit de eerste jaren Steven Frein, Willie, Jan Sikma en natuurlijk kwam 8 jaar later de 16-jarige Judith, Bredewold binnenstappen.

Fred heeft verschillende grafische opleidingen afgerond, en door de groei van Bredewold verschoof Fred’s functie naar planning en bedrijfskantoor en zo werd Fred in de regio een bekend gezicht van Bredewold.

‘Fred je bent een topper. Bedankt voor wat jij de afgelopen 40 jaar voor Bredewold hebt betekent. Mede door jou zijn we inmiddels een landelijk bekend en opererend communicatie bedrijf’.

Kenmerkend voor Fred is dat hij hart voor de zaak heeft. Elke dag zet hij zich weer enthousiast in voor de klanten van Bredewold. Maar ook is Fred erg collegiaal, een vakman, een drukwerkspecialist en een netwerker met een grote gun factor.

Door deze eigenschappen heeft Fred zich de afgelopen jaren door ontwikkeld tot accountmanager. Zowel bestaande als nieuwe klanten maken dankbaar gebruik van zijn kennis, gedrevenheid en passie voor het communicatievak… Fred is de bindende factor.

We hopen nog lang van jou te mogen genieten binnen team Bredewold.

Hartelijke Gefeliciteerd, Namens team Bredewold!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers