HP Indigo, onze digitale alleskunner

Kwaliteit en veelzijdigheid: HP Indigo 7900 digitale pers is de snelste SRA3+ formaat digitale vellenpers op de markt. Hij combineert beproefde kwaliteit, flexibiliteit en baanbrekende intelligente automatisering voor de hoogst mogelijke productiviteit en originaliteit in drukwerk. En daar zijn wij ontzettend trots op. We nemen je graag mee in de voordelen van deze digitale alleskunner.

šŸ’”Wat zijn de voordelen?šŸ’”

Koploper in afdrukkwaliteit en kleur

Dankzij HP Indigoā€™s ElectroInk vloeibare inkttechnologie en een uniek digitaal drukproces zijn de gemaakte afdrukken van de allerhoogste kwaliteit. Ze zijn gelijkwaardig aan, of zelfs mooier dan de offset (traditioneel drukwerk). Beide technologieĆ«n worden afwisselend gebruikt voor een optimale kwaliteit en efficiĆ«ntie.

Tienkleuren drukwerk

Onze HP Indigo digitale pers heeft naast de vier standaardkleuren (cyclaan, magenta, geel en zwart) nog zes extra kleuropties. Drie soorten fluor-inkten (in de kleuren oranje, violet en groen), dekwit, transparante inkt en metallic inkt. Dit betekent dat de kwaliteit van de kleuren zelfs verder gaan dan offset drukwerk. Geschikt voor de meest kleurrijke afdrukken.

Speciale effecten

Heel bijzonder is dat we met onze HP Indigo digitale pers inkt voor speciale effecten kunnen gebruiken. Digitaal mat, fluorescerend, onzichtbaar rood (zichtbaar onder infrarood lamp voor o.a. warmtoepassingen), witte inkt voor het drukken op donkere papiersoorten en metallic inkten. Hiermee kunnen we de mooiste uitingen maken voor bijvoorbeeld magazines en verpakkingen. Denk aan glans en mat vermis, raised-print (hoogteverschil effect) en neon accenten. Gewoon gedrukt in de reguliere drukgang.

 

Printen op speciale media

We kunnen printen op speciale media zoals: canvas, donker, synthetisch, lenticulair en gemetalliseerd materiaal. Ale kleurstellingen worden in Ć©Ć©n drukgang aangebracht. Denk aan plastic pasjes, canvas doeken en zelfs beveiligde toegangskaarten met infrarood inkt.

Gepersonaliseerd printen

Iedere afdruk kan uniek zijn. Dit is de volgende stap in gepersonaliseerd drukwerk. Wist je al dat gepersonaliseerd drukwerk veel effectiever blijkt te zijn dan standaard drukwerk? Maak dus eens gebruik van een de initialen van je klant, zijn/haar favoriete kleur of een leuke persoonlijke boodschap.

Verpakkingen en plastics

Omdat de pers veel speciale media aankan, is hij zeer geschikt voor het maken van hoogwaardige verpakkingen. Met onze thick substrate kit kunnen we dikkere materialen bedrukken dan normaal mogelijk is bij een drukkerij. Wij drukken namelijk tot 400 gram dik papier. Denk bijvoorbeeld aan gevouwen karton, hard plastic en kunststof.


Baanbrekende snelheid en productiviteit

Geavanceerde systemen en software zorgen voor een hoge productiviteit web to print toepassingen. Daarnaast optimaliseren de planningstools van de pers de orderstroom. Ook waarborgt de geavanceerde kleurautomatisering de accuratesse en consistentie binnen printopdrachten en tussen persen en locaties.

En wat betekent dit voor mij?

De HP Indigo bied je een wereld vol nieuwe mogelijkheden qua drukwerk. Via bredewold.nl/specials kun je onze special-effect-waaier aanvragen. Zo kom jij erachter welke vorm van specialistisch drukwerk past bij jouw bedrijf!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
Ā© 2023 Bredewold Communicatievormgevers