Ren voor hun leven inspiratieavond op 26 november!

Wat hebben wij alweer zin in de zesde Ren voor hun leven-cross! Op zaterdag 14 maart in de prachtige bossen bij Heerde. Je kan meedoen met je bedrijf of team. Daarmee support je kinderen in Tanzania via Compassion én je begint 2020 fit met je collega’s. Daag jij ze uit?

 

Op dinsdagavond 26 november organiseren we samen met Compassion een avond speciaal voor bedrijven en sponsoren. Compassion-medewerker Remmy Dumbi uit Tanzania is erbij en deelt zijn bijzondere verhaal. Maar ook hebben we een bijdrage van Tiemen Westerduin, Gerben Bredewold en een intermezzo van Willem Gunneman. BEKIJK HET PROGRAMMA EN GEEF JE OP!

Misschien overweeg je om met een bedrijfsteam deel te nemen aan de cross, dan is deze avond voor jou! Ook als je met jouw bedrijf op een andere manier wilt investeren of betrokken wilt zijn, ben je van harte uitgenodigd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak

Op dinsdagavond 26 november 2019 organiseert Bredewold samen met Compassion een avond speciaal voor alle sponsors en deelnemende bedrijven van de ‘Ren voor hun leven’ cross. Misschien overweeg je om met een bedrijfsteam deel te nemen aan de cross, dan is deze avond voor jou! Ook als je met jouw bedrijf op een andere manier wilt investeren of betrokken wilt zijn, ben je van harte uitgenodigd.

 

Tijdens deze avond is er tijd voor ontmoeting en inspiratie. Je hoort alles over de mooie cross en het goede doel waarvoor we samen gaan rennen. Compassion-medewerker Remmy Dumbi uit Tanzania is erbij en deelt zijn bijzondere verhaal. Daarna is er voldoende gelegenheid om Remmy en andere Compassion-medewerkers vragen te stellen.

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers