Love is in the air met onze stagiair!

Inmiddels is onze stagiair Kimberly geen stagiair meer. Haar studie is afgerond en… er is love in the air. Of anders gezegd een wederzijdse klik en sinds juli heeft Kimberly een vaste baan bij Bredewold. Tijd om haar voor te stellen!

Kimberly Hermans, 20 jaar, woonachtig in Kampen. Sinds de zomer heeft ze haar HBO-studie Officemanagement aan Hogeschool Windesheim met succes afgerond. Kimberly: “Eind 2020 ging ik op zoek naar een stageplek voor mijn afstudeerstage. Ik heb toen in en rondom Zwolle gezocht naar interessante bedrijven. Ik mailde een open sollicitatie naar Bredewold Communicatievormgevers en werd gelijk enthousiast teruggebeld door Jeika. Na het gesprek kreeg ik te horen dat ik in februari 2021 mocht beginnen!”

De opdracht van de stage was het maken van een HR-plan. Tijdens de aanwezige uren bleek Kimberly ook snel operationele taken op te pakken binnen het bedrijf. Als een vliegende kiep pakt ze waar nodig de telefoon op, doet administratieve taken, bedient aan de balie en zet aanvragen van klanten om in opdrachten voor de studio en/of drukkerij. En inmiddels liggen er ook een aantal overkoepelende organisatievraagstukken op haar bord.

Jeika is erg blij met het HR-plan van Kimberly: “De behoefte om alles rondom personeel gestructureerd aan te vliegen en te onderhouden, wordt bij Bredewold steeds groter omdat het aantal werknemers toeneemt. Het plan dat er nu ligt, gaan Kimberly en ik samen verder uitwerken en uitrollen.”

Van vliegende kiep naar …

De verantwoordelijke houding van Kimberly die al tijdens haar stageperiode opviel, heeft eraan bijgedragen dat ze zich inmiddels werknemer van Bredewold Communicatievormgevers mag noemen. Ook haar dienstbaarheid, of met andere woorden: ‘het alles willen oppakken’, is natuurlijk iets wat heel fijn is. Jeika: “Belangrijk is nu om haar een duidelijke rol binnen ons bedrijf te geven. Kimberly is ambitieus heeft een enorme drive, we gaan goed bekijken hoe we haar talenten volledig kunnen benutten. We hebben hiermee samen dus gelijk een mooie HR-case te pakken!”.

Ambitie

Kimberly: “Mijn ambitie is voorlopig heel veel te leren van alle processen en werkzaamheden binnen dit bedrijf. Ik wil eraan bijdragen klanten nog meer te ontzorgen. Perfectionisme, dat is waar ik voor sta. En ik wil meebouwen aan een nog betere werkomgeving voor team Bredewold. Eventueel ga ik in de toekomst een aanvullende opleiding doen, maar nu eerst even genieten dat ik klaar ben met studeren en lekker werken!”.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers