Welkom in ons team Susanne!

Wat leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen. Nu ik je aandacht heb, stel ik mezelf graag even voor.

Mijn naam is Susanne, 30 jaar en ik woon samen met mijn man en zoontje in Epe. Na een loopbaan als content marketeer bij een raamdecoratie webshop en een woon-zorgorganisatie voor mensen met dementie, kom ik het Bredewold team versterken als online communicatieadviseur. Klinkt mooi zo’n functietitel maar wat kan ik voor jouw organisatie betekenen.

Samen met het onlineteam kunnen we veel voor jouw organisatie doen. Bijvoorbeeld, helpen met het optimaliseren van je website: hoe kunnen we deze beter vindbaar maken in Google? Hoe kun je het beste content marketing inzetten en wat is leuk om aan de buitenwereld te laten zien? Ook kan ik je helpen met het maken van deze content: van een video tot fotografie. Een goede SEO-tekst of een social media post. Samen maken we er wat moois van.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers