bldsprkrs stellen zich voor

Beeldspraak werkte ruim 20 jaar vanuit Zwolle aan communicatieprojecten en vanaf maart 2019 gaan we verder met Bredewold Communicatievormgevers. Even voorstellen …

Na ruim 20 jaar zelfstandig werkzaam te zijn geweest als ontwerper binnen bldsprk heb ik inmiddels de eerste maand als communicatievormgever bij Bredewold achter de rug. Een maand om te ervaren wat de meerwaarde is van onze samenwerking. Binnen Bredewold zal ik me vooral gaan bezig houden met de vraag hoe de vormgeving niet alleen mooi, onderscheidend of inspirerend kan zijn, maar vooral met de vraag:  hoe zorgen we er voor dat de vormgeving past zodat de communicatie echt gaat ‘werken’.

Zo’n tien jaar geleden maakte ik de overstap van de financiële wereld naar vormgeving. Bij bldsprk leerde ik dat er zoveel facetten van vormgeving zijn. Ik hou me nu bezig met vormgeving, tekstschrijven en fotografie. Erg interessant! En nu bij Bredewold, met nieuwe collega’s en drukkerij in eigen huis, zie ik al na één maand zoveel nieuwe dingen die ik erbij wil leren. Een boeiend vak!

Een maand geleden ben ik gestart als grafisch ontwerper bij Bredewold, na ruim 4 jaar te hebben gewerkt voor bldsprk. Het is even omschakelen: nieuwe gezichten, een veel groter team en een andere omgeving. Ik ben heel blij met mijn deels nieuwe collega’s en de werkplek. Mijn ervaring die ik bij bldsprk heb opgedaan, zal ik nu ook gaan inzetten bij Bredewold. Ik wil van waarde zijn op een creatieve manier: meedenken met opdrachten / concepten en dit vertalen in mooie en werkbare ontwerpen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers