Professioneel van start met ons starterspakket huisstijl

Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Maar als startende ondernemer heb je vaak al genoeg aan je sprong in het diepe. Zie je op tegen een investering in huisstijl en een communicatieset? Maak gebruik van ons starterspakket. Met een beperkt budget geef je vorm aan je ambities. Bekijk hieronder de inspirerende voorbeelden en klik op de afbeelding om de hele huisstijl te bekijken.

Het starterspakket bestaat uit een professioneel logo, en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen naar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor je maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines. Daarmee ben je voorlopig voorzien en laat je vanaf de start een goede indruk achter.

 

Orientatiefase: samen met jou nemen we de opdracht door zodat we weten wat je doet en wat je aanspreekt.
Ontwerpfase: Aan de hand van deze briefing maken onze grafische vormgevers een eigen en uniek ontwerp dat aansluit op jouw onderneming. Tijdens de presentatie worden onder andere de keuze voor kleur, vorm, typografie en fotografie besproken.
Detailleringsfase: Op basis van de uitkomsten van de presentatie worden eventuele wijzigingen verwerkt en daarna start de detaillering van de gewenste uitingen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Met het starterspakket profiteer je niet alleen van een goede prijs. We zetten dezelfde expertise en ervaring in waarmee we ons beste beentje voorzetten in grote projecten. We doen dat graag om samen met jou iets goeds neer te zetten, een goede start te maken en je aan te moedigen in je ondernemerschap.

Meer weten of eens doorpraten? Bel Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 of mail gerben@bredewold.nl

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers