Kruidenier – een nieuwe huisstijl en een vliegende start

februari 6, 2019
Bredewold

Henk-Jan Kruidenier is vanaf 1 januari 2019 de eigenaar van Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij & Taxaties. Voor zijn laatste werkgever werkte hij 12 jaar lang als taxateur en makelaar in de recreatieve markt: onder andere campings, bungalowparken, golfbanen. Een hele specifieke niche in de makelaardij. Het is vooral anders omdat de waarde van het vastgoed samenhangt met de exploitatieresultaten van dergelijke bedrijven.

 

 

Vliegende start

Vanaf 1 januari verleent hij deze diensten vanuit zijn eigen bedrijf. “Ik heb acht maanden gehad om me goed op dit avontuur voor te bereiden. Daardoor heb ik een vliegende start kunnen maken en zit ik volop in het werk.”

Visuele identiteit

In de voorbereiding op zijn zelfstandig ondernemerschap heeft Henk Jan Kruidenier veel aandacht besteed aan de positionering, het merk van zijn bedrijf en de nieuwe visuele identiteit. “Bij Bredewold zeiden ze: het moet iets eigens hebben, jouw logo. Iets wat bij jou past. Ik had er al voor gekozen om mijn eigen naam te gaan gebruiken. Als familie hebben we een wapen. Ik ben trots op m’n naam en familie, dus dat vond ik een mooie combinatie. Maar ons familiewapen is zoals veel wapens: heel klassiek. Ik zei: als je dat kan terugbrengen tot iets van deze tijd, dan gaan we daarvoor.”

Het hele proces van voorbereiding is goed verlopen. Zowel in het voorbereiden en aanspreken van zijn netwerk, het doordenken van zijn dienstverlening en het komen tot een visuele identiteit en verhaal. “Mensen weten me te vinden.”

Wat in mijn hoofd zat heeft Bredewold concreet gemaakt. En inderdaad, een eigen visuele identiteit maakt me wel trots.

“De nieuwe huisstijl van Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij en Taxaties is qua vorm precies geworden wat ik ervan had verwacht. Wat in mijn hoofd zat heeft Bredewold concreet gemaakt. En inderdaad, een eigen visuele identiteit maakt me wel trots. Het is een huisstijl met een verhaal geworden en via de website ben ik goed vindbaar.”

 

 

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht

 

Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten?
Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.