MRC Klimaatbeheer: nieuwe visie op de markt en een nieuwe positionering

september 25, 2017
Bredewold

De wereld verandert, de markt verandert en bedrijven veranderen. Een nieuwe huisstijl is zo’n moment waarop veranderingen gemarkeerd worden. Ook voor MRC Klimaatbeheer.

Tijd voor een nieuwe positionering

MRC staat voor ‘meten, regelen en communicatie’. Eigenaar Evert de Vries: “Er is al een tijdje een revolutie gaande als het om binnenklimaat gaat. Oplossingen zijn veel integraler, digitaler, slimmer. Ze gaan bijvoorbeeld over hoe verlichting en klimaat de prestaties van mensen positief beïnvloeden. En natuurlijk over duurzaamheid. Wij zijn onafhankelijk, kunnen een gebouw in zijn geheel bekijken, inventariseren, beoordelen. Op deze manier besparen we voor onze klanten energieverbruik.”

Tijd voor een nieuwe positionering, waarbij het ‘meten, regelen en communicatie’ is verworden tot het ‘zorgen voor een gezond binnenklimaat’. Dat invloed heeft op ziekteverzuim, prestaties, energiebesparing en woon- en werkgenot.

Nieuwe huisstijl en website

Bredewold verzorgde de nieuwe huisstijl en website voor MRC Klimaatbeheer. Het graden-teken staat onder toezicht van de C. Door middel van ‘meten’ en ‘regelen’ implementeert MRC innovatieve klimaatoplossingen. De rondingen van het graden-teken komen terug in de C en de R. Samen vormen ze een typografisch geheel. Delen van de letters zijn optisch weggelaten, dit staat symbool voor het bijsturen voor optimale werking. Uiteraard zonder verlies in leesbaarheid, met de positieve uitkomst van een eigen gezicht en dus herkenbaarheid.

“Bij ons heeft iedereen verstand van regeltechniek, maar minder van communicatie. Het is voor ons heel fijn om een partner als Bredewold te hebben die je in zo’n traject kan ontzorgen. Wij hebben visie op de markt waarin we werken en dankzij de goede samenwerking met Bredewold kunnen we die tot uiting brengen.”

 

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht

 

Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten? Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.