Maatwerk website en service op maat

Een online visitekaartje, zo noemt Daniëlle van Qinn Bodywear haar website. Maar tot voor kort was dit visitekaartje nog niet zo uitnodigend als ze voor ogen had. “Mijn site was sterk verouderd, terwijl het wel belangrijk is om de website up-to-date te houden. Dat nodigt namelijk uit om naar de winkel te komen,” vertelt ze. Omdat Qinn Bodywear geen webshop heeft, is het belangrijk dat de websitebezoeker zich het liefst zo snel mogelijk naar de winkel begeeft. Tijd voor een nieuwe website!

Laten zien hoe mooi je kunt zijn

Qinn Bodywear is een lingeriezaak in Zwolle met een divers aanbod aan lingerie, nacht- en badmode en herenondergoed. Wat Qinn Bodywear uniek maakt, is het stijladvies op maat. “We willen graag dat de klant zich thuis en op zijn of haar gemak voelt, zodat we samen kunnen kijken naar wat het beste bij diegene past. Wij laten je zien hoe mooi je kunt zijn!” vertelt Daniëlle enthousiast. En dat enthousiasme is aanstekelijk, vooral als ze vertelt over het proces dat ze met Bredewold heeft doorlopen.

De juiste vertaling

“Ik kende Bredewold al, dus het voelde vertrouwd om weer bij dit bedrijf aan te kloppen. Het eerste contact over de website had ik met Stefan. Wat ik vooral erg fijn vind, is dat hij direct de juiste vertaling kan maken: hij begreep goed wat ik bedoelde en wil bereiken met de website. Dit geeft het vertrouwde gevoel dat ik heb bij Bredewold: als iemand je goed aanvoelt, wil je ermee verder.”

Volledig ontzorgd

Eén van de voornaamste wensen voor de website is ‘uitnodigen tot winkelbezoek’. Onze online marketeer Susanne is daarvoor naar het prachtige Zwolle gereisd om foto’s te maken voor de site. Op deze manier kunnen websitebezoekers alvast een idee krijgen van de sfeer in de winkel. Professionaliteit en persoonlijke aandacht zijn twee eigenschappen die opvallen wanneer je Qinn Bodywear bezoekt. Susanne heeft deze eigenschappen niet alleen met fotografie, maar ook met tekst benadrukt om zo de websitebezoekers aan te moedigen naar de winkel te komen. “Je wordt echt ontzorgd bij Bredewold. Ook met Susanne heb ik een goede klik. Ze is ruimdenkend en heeft perfect voor ogen wat er nodig is om het doel te bereiken.”

Aan het einde van het proces, en met een nieuwe website op zak, kijkt Daniëlle terug op een goede samenwerking met Bredewold – en wij met haar. “Dat de medewerkers van Bredewold zich zo goed kunnen inleven in en meeleven met hun klanten is voor mij het meest waardevol,” vertelt Daniëlle. “Bredewold is een betrouwbaar bedrijf dat staat voor haar vak. Ik ben zeer tevreden!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers