Renvoorhunleven tanzania

Vijf redenen om mee te rennen

Bredewold Activeert, roepen we wel eens. In dit geval letterlijk. We organiseren op 9 maart voor de vijfde keer de Ren voor hun leven-cross door het prachtige Zwolse bos bij Heerde. Vijf of tien kilometer én een heuse bedrijvencross. Jeika is namens Bredewold mede-organisator. Ze geeft je vijf hele goede redenen om mee te doen.

1. Een geweldig parcours

De afstanden voor deze cross zijn 5 en 10 km en 5 km bedrijven run. De 10 km lopers zullen het parcours van de 5 km twee keer lopen. Het parcours is geheel offroad en gaat door het Zwolsche bos in Heerde. Je moet onder andere de Tonnenberg trotseren. De cross staat bekend om zijn afwisselende, uitdagende parcours. Plassen, modder, bielzen, boomstronken, alles kom je tegen. Je kan hier het parcours en het Stravasegment bekijken. En hier een leuke video:

 

2. Het volledige inschrijfgeld gaat naar Tanzania

Voor mij is dit toch het belangrijkste. Ik ga in het najaar een marathon lopen in Tanzania, een Muskathlon. Gerben heeft dit in 2015 gedaan. Het was voor hem zo indrukwekkend, dat ik zelf de uitdaging ook wil aangaan. De impact van de Muskathlon op de bewoners, de vreugde die het daar op dat moment brengt… Maar ook mee te maken wat Compassion doet en de persoonlijke verhalen van sponsorkinderen over wat het betekent om in een project van Compassion te zitten gaven voor mij de doorslag.

Tanzania heeft één van de hoogste sterftecijfers onder jonge kinderen. Malaria is daar de voornaamste reden van, maar het aidsvirus eist eveneens een hoge tol. En als een kind niet sterft aan het virus, dan gebeurt dat vaak met één van de ouders. Op een plek van extreme armoede kan je echt verschil maken. Iedere deelnemer van een Muskathlon zamelt 10.000 euro in en dat wordt besteed aan projecten via de lokale kerken. Wauw! (Als je er meer over wil lezen klik je hier)

Sfeer impressie:

 

3. Napraten met een lekkere kop snert van Cor van Oene

Bij inspanning hoort ontspanning. We willen graag dat het ook gewoon een leuke dag is. Dat maakt deze run uniek; je kan na die tijd lekker de tijd nemen om bij te komen. Met een warme kop snert van Cor van Oene partyservice en cateringbedrijf is het ook fijn bijpraten met iedereen die heeft meegedaan. Hapje, drankje, praatje, gezellig!

4. Goodiebag, hardloopshirt en kans op superschoenen

We hebben een super leuke Goodiebag gemaakt waarin o.a. een gratis hardloopshirt zit. En je maakt kans op nieuwe hardloopschoenen twv 150 euro aangeboden door Run2Day Zwolle.

5. Bedrijvencross

Een leuke manier om met je collega’s het jaar sportief te beginnen: schrijf je in als team! Dat kost 250 euro en dat gaat voor 100% naar het goede doel. Wat je er voor terug krijgt? Je maakt o.a. kans op DE WISSELBEKER, een fit begin van 2019, je mag informatie van je bedrijf in de goody bag stoppen en een uitnodiging voor de Compassion Experience Day. Lees hier meer over de bedrijvencross.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers