The Box

Eigenaar van The Box is Christian van den Berg, sports minded sinds  hij kan lopen. “In 2016 ben ik in aanraking gekomen met fitness, op dat moment reed ik heel fanatiek mee in de handbike competitie en was ik opzoek naar meer kracht en explosiviteit om de prestaties in de fiets te verbeteren.  Zoals ik ben is het lastig om dingen half te doen en is het vaak alles of niets, zeker in sport. Dus al gauw ging ik verder in krachttraining en nam ik afscheid van mijn handbike.
Deze hobby is zelf zover uitgegroeid dat ik nu de trotse eigenaar ben van The Box. Na mening cursus en opleiding draait het niet alleen meer om mijzelf maar mag ik nu ook anderen helpen om hun doelen na te jagen.  Dit doe ik met veel energie, enthousiasme en plezier omdat ik  niets liever doe dan mijn passie met jouw delen!
Ben je nou benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? kom dan gauw eens kletsen of boek een proefles en laat mij jou verrassen.”

 

 

The Box

Eigenaar van The Box is Christian van den Berg, sports minded sinds  hij kan lopen. “In 2016 ben ik in aanraking gekomen met fitness, op dat moment reed ik heel fanatiek mee in de handbike competitie en was ik opzoek naar meer kracht en explosiviteit om de prestaties in de fiets te verbeteren.  Zoals ik ben is het lastig om dingen half te doen en is het vaak alles of niets, zeker in sport. Dus al gauw ging ik verder in krachttraining en nam ik afscheid van mijn handbike.
Deze hobby is zelf zover uitgegroeid dat ik nu de trotse eigenaar ben van The Box. Na mening cursus en opleiding draait het niet alleen meer om mijzelf maar mag ik nu ook anderen helpen om hun doelen na te jagen.  Dit doe ik met veel energie, enthousiasme en plezier omdat ik  niets liever doe dan mijn passie met jouw delen!
Ben je nou benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? kom dan gauw eens kletsen of boek een proefles en laat mij jou verrassen.”

 

 

           

Menig cliënt wist zijn lichaam en lifestyle te transformeren waardoor ze fysiek en mentaal sterker zijn en lekkerder in hun vel zitten.

           

Ik merk dat er steeds meer vraag is naar personal training en dat is logisch want met persoonlijke begeleiding is de kans op succes veel groter dan dat je het alleen moet doen, maar wat is nou precies personal training. Simpel gezegd draait het om jouw. Een training en voedingsplan volledig aangepast en afgestemd op jouw persoonlijk doel. Meer energie, afvallen, meer spiermassa, algemeen fitter worden, verbetering van je mobiliteit, blessure preventie of sport gerichte training. Na een intake gesprek wordt er een training en voedingsplan gemaakt hier gaan wij samen mee aan de slag. Jij staat centraal, 100% persoonlijke begeleiding. Personal training is meer, het is een investering in jezelf, in lichaam en geest. door het aanpassen van levensstijl en of voedingspatroon ben ik er van overtuigd dat iedereen jong en of oud in staat is fantastische resultaten en veranderingen te behalen lichamelijk als geestelijk.

           
Met het starterspakket ga je goed van start. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer die met een beperkt budget toch professioneel van start wil gaan met zijn nieuwe onderneming.
Je krijgt een professioneel logo, en een huisstijl die we kunnen toepassen op verschillende uitingen naar keuze. Ook kunnen wij voor een gereduceerde prijs een eigentijdse responsive website voor je maken die bovendien ook goed vindbaar is in de zoekmachines. lees meer over ons starterspakket 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak

Gerelateerde projecten

© 2023 Bredewold Communicatievormgevers