COMMUNICATIE
VORMGEVERS
 Klantcase

 

CULTUURKUST

 

Soms is het tijd voor wat anders: anders kijken naar je ‘uiterlijk’ en zien wat past bij jouw organisatie en bij alle gemakken en wensen van deze tijd. Zo helpen wij met alle liefde onze klanten om hun merk of organisatie consequent en herkenbaar te positioneren. Zo mochten we ook aan de slag met logo, huisstijl en website van Cultuurkust te Harderwijk. “Er is nu eenheid en duidelijkheid. We weten hoe wij onszelf willen presenteren en zijn heel erg blij met het resultaat. Deze restyle geeft ons duidelijkheid en gemak: alle uitingen zijn nu klaar voor de toekomst,” vertelt Nienke Schutte, coördinator marketing & communicatie.

Tijd voor een restyle van de huisstijl

 

Cultuur toegankelijk en dichtbij voor iedereen. Dat is de missie van Cultuurkust, hét centrum voor amateurkunst en cultuureducatie in de regio Noordwest Veluwe. In verschillende gemeentes bieden zij workshops, cursussen en lessen in muziek, theater en beeldende kunst. Met het programma ‘Cultuurkust met Zorg’ bieden ze verschillende workshops en cursussen aan op het gebied van cultuurparticipatie voor (kwetsbare) bewoners in de regio.  Daarnaast verzorgt ‘Cultuurkust op School’ cultureel educatief aanbod voor het onderwijs en begeleiden zij scholen in het bieden van cultuureducatie. Een veelzijdig en kleurrijk aanbod met vele doelgroepen vraagt natuurlijk om een passende huisstijl. “Beweging miste in onze communicatie-uitingen,” vertelt Schutte. “Ook was onze website toe aan een update zodat deze beter past bij de wensen van onze doelgroepen. Na gesprekken met verschillende partijen vonden wij in Bredewold een partner waar wij een zeer goed gevoel bij kregen.”
“Gerben en Stefan zijn hier op gesprek geweest en verrasten ons met een passend concept. Het fijne van Bredewold is dat alles in huis is: van websites bouwen en ontwerpen, naar huisstijl restylen en drukwerk: heerlijk.”

Herkenbaar & duidelijkheid

 

“We hebben nu een eenheid en, doordat wij onze huisstijlelementen hebben vastgelegd in een huisstijlhandboek, ook duidelijkheid. Iedereen weet nu wat te doen en welke elementen waar te gebruiken. Ik ben heel erg blij met deze samenwerking: het is de combinatie van professionaliteit en persoonlijkheid. Ik voel mij begrepen en gehoord, er wordt wat gedaan met mijn feedback en verzoeken. Ook de werkwijze van Bredewold is voor ons zeer prettig, je voelt de creativiteit. Wat ons toegezegd wordt, wordt waargemaakt en dat is fijn om te merken. Kijk, we zijn natuurlijk nog in de ‘honeymoonfase’, maar ik heb het volste vertrouwen in Bredewold,” sluit Schutte af.

Klantcases

Wij begeleiden je van begin tot eind bij het ontwikkelen van pakkende concepten en bij de vormgeving van krachtige middelen.

Contact pop-up

This field is for validation purposes and should be left unchanged.