De Hoor Butler Hoogwaardige hoorzorg bij u thuis.

mei 8, 2017
Bredewold

Een nieuwe huisstijl De Hoor Butler.

Samen met DeHoorButler heeft Bredewold een nieuwe huisstijl ontworpen. Een strak typografisch logo. De huisstijl en beeldtaal is ontworpen vanuit de naam DeHoorBulter. Ook is er veel zorg besteed aan het kleurpalet en huisstijl elementen. Verder is er gekozen voor kwalitatief hoogwaardig drukwerk met een super mooi visitekaartje op 400 grams papier met een kleurtje aan de zijkant. Het krijgt daardoor een erg stijlvolle uitstraling. Ook aan fotografie en website is veel zorg besteed en dat is te zien! Bekijk ook eens de nieuwe responsive website van De Hoor Butler.
Over De Hoor Butler

We maken het u graag gemakkelijk. Met DeHoorButler hoeft u zelf de deur niet meer uit. In uw eigen woon-werk situatie krijgt u de gelegenheid om de geboden oplossing een aantal maanden kosteloos zelf te ervaren. Maar ook na de aanschaf staan wij graag voor uw klaar, eigenlijk begint het hier pas. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Waarom? U en uw oren zijn het waard!

Het onderscheidend vermogen vanDeHoorButler zit niet alleen in het grote inlevingsvermogen, de kennis, kunde en de persoonlijke aandacht. We hebben geen verbintenis met zorgverzekeraars en leveranciers. Op deze manier heeft u altijd een vrije keus en bent u verzekerd van de allernieuwste ontwikkelingen.

Alle producten binnen ons assortiment worden met grote zorg voor u uitgezocht.
De keus is gebaseerd op: exclusiviteit, kwaliteit, ervaring, kritische blik en nazorg. Tijdens het aanpastraject bieden wij u verschillende oplossingen.
Maar de nuance dat u een “opmerkelijke” oplossing kunt krijgen is heel belangrijk. Dat betekent niet altijd. Het verwachtingspatroon is heel belangrijk. Het gaat er ook om aan te geven wat niet haalbaar is. Op deze manier maakt u altijd een weloverwogen keus.

Nieuwsgierig naar wat Bredewold voor u kan betekenen?

Met een frisse blik bekijken de medewerkers van Bredewold bij iedere opdracht welk communicatiemiddel of -middelen nodig zijn. En dan gaan we aan de slag. We zetten onze expertise, ervaring en ons enthousiasme graag in om samen met u iets goeds neer te zetten. Bent u ook toe aan een nieuwe huisstijl of een restyle van uw bestaande huisstijl en wilt u meer weten of eens doorpraten? Bel of mail Gerben Bredewold 038 – 376 33 90 mail gerben@bredewold.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend ons kennismakingsmagazine aanvragen via onze site.

Bestel gratis magazine #LekkerWerken Complete nieuwsoverzicht