Huisstijl Zwolle

Huisstijl

Je start een bedrijf of bent toe aan een revisie van jouw huisstijl. De huisstijl ontwerpers van Bredewold denken graag mee met het maken en ontwerpen van jouw unieke huisstijl. Met onze aandacht voor een unieke en herkenbare vormgeving, ontwerpen wij deze huisstijl volledig naar jouw wensen. Als gespecialiseerd grafisch ontwerpbureau vlakbij Zwolle werken wij veel voor bedrijven uit de regio Zwolle.

Huisstijl Logo ontwerp Zwolle

Wij geven als grafisch bureau graag vorm aan jouw offline en online identiteit. Wij hebben het logo ontwerp en huisstijlontwerp verzorgd voor diverse bedrijven en organisaties in de regio Zwolle, Overijssel. Het ontwerpen van je logo voor uw website, visitekaartjes, folder of magazine is een belangrijk onderdeel van uw communicatie strategie. Wij ontwerpen samen het beste, meeste herkenbare en mooiste logo voor alle media.

Communicatiebureau Zwolle

Identiteit, vormgeving, online diensten en drukwerk vormen de basis van ons bedrijf. Wij kunnen als communicatiebureau voor de regio Zwolle / Overijssel en ver daarbuiten, jou van dienst zijn op velerlei vlakken. Van het bouwen van een snelle en goed converterende website voor bedrijven uit Zwolle tot het drukken van visitekaartjes en magazines in onze drukkerij. Al deze takken van communicatie beheersen wij tot in de finesse.

Huisstijl Port of Zwolle

Wij hebben de huisstijl voor diverse organisaties in de regio Zwolle mogen ontwerpen. Port of Zwolle is het gemeenschappelijke havenbedrijf van de gemeenten Zwolle, Kampen en Meppel. Deze huisstijl brengt deze 3 gemeenten samen in een herkenbare huisstijl welke het 'logistieke knooppunt van het noordoosten' symboliseert.

Reclame uitingen Zwolse Scholengids

Wij hebben in samenwerking met communicatiebureau Comma uit Zwolle de reclame uitingen rondom en de Zwolse Scholengids mogen vormgeven. Deze gids wordt naar 250 basisscholen in de regio Zwolle verstuurd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Maak een afspraak
© 2023 Bredewold Communicatievormgevers